MENÜ

Virslis kifli:

Hozzávalók 8 darabhoz:

  • 10 evőkanál EvySlim diétás lisztkeverék
  • 8 evőkanál joghurt
  • 1 teáskanál só
  • 1 púpozott mokkáskanál sütőpor
  • 1 csomag Füstli
  • tetejére: 1 tojássárgája, 1evőkanál szezámmag

A lisztet, a joghurtot, a sót és a sütőport összekeverjük és fél órára hűtőbe tesszük. Ha kivettük, 8 egyenlő részre osztjuk, hosszú, vékony csíkokat sodrunk a darabokból, amiket kézzel vagy egy vastag késsel kicsit lelapítunk. 

Ezeket a csíkokat a félbevágott virslikre tekerjük, a tetejüket megkenjük tojássárgájával és megszórjuk szezámmaggal. Előmelegített 180 fokos sütőben alul-felül sütésen 15-20 perc alatt megsütjük.

Asztali nézet