MENÜ

Szilvás pite:

Hozzávalók:

  • 1 tojás 
  • 150 g joghurt
  • zabkorpa
  • zabpehely
  • 1 teáskanál vaníliás pudingpor
  • eritrit
  • szilva
  • fahéj
  • csipet sütőpor

1 egész tojást 1 doboz natúr joghurttal, 1 teáskanál vaníliás pudingporral, 1 csipet sütőporral és 1 evőkanál eritrittel robotgéppel elkeverünk. Ehhez annyi zabkorpa-zabpehely mixet adunk, hogy sűrűn folyós tésztát kapjunk. 

Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, a tetejét megpakoljuk fahéjjal bőven megszórt, apró darabokra vágott szilvával. 160 fokon addig sütjük, amíg a tészta össze nem áll, az alja kicsit elkezd pirulni. (20-30 perc)

Asztali nézet